top of page

Personvern

Dette er Agato sin personvernerklæring. Den handler om hvordan vi behandler personopplysninger som blir samlet inn på denne nettsiden.

Det er frivillig for besøkere av nettsiden å oppgi personopplysninger, i forbindelse med skjemaer eller ved at besøkende tar kontakt. Agato samler ikke inn opplysninger som fødseldato og personnummer. 

Eksempler på informasjon som kan innhentes gjennom denne nettsiden er navn eller firmanavn, kontaktinformasjon og informasjon om hvordan nettsiden blir brukt, som hvilke undersider som besøkes.

Denne type informasjon blir samlet inn for å kunne gi tilgang til relevante objekter gjennom å ta kontakt med interesserte og for å sende relevant informasjon.

Skjemaer:

Gjennom skjemaer på vår nettside er det mulig å ta kontakt med oss eller melde interesse for objekter som er til leie. For å kunne ta kontakt med interesserte, samles det inn personopplysninger som navn og kontaktinformasjon. 

Denne informasjonen deles ikke med andre virksomheter. 

Informasjonen slettes ved å kontakte oss. 

I henhold til personopplysningsloven har du som bruker av nettsiden rett til å kreve innsyn i personopplysningene om deg selv og hvordan opplysningene blir behandlet.

Ta kontakt angående ytterligere informasjon.

bottom of page